Uitnodiging dinsdag 12 februari (herinnering) en thema-avond 6 maart

Beste GrienLinksers,
Graag wil ik jullie eraan herinneren dat wij volgende week dinsdagavond een bijeenkomst in Akkrum hebben gepland. Wij gaan dan samen met Eduard van Zuijlen in gesprek over de aanbevelingen van de Commissie Van Dijk. Op basis van deze aanbevelingen, en deels ook op basis van eigen waarnemingen en inzichten, heeft het interim-partijbestuur voorstellen gedaan voor het congres op 3 maart aanstaande. Ook deze voorstellen zullen onderwerp van gesprek zijn. Op deze avond kunt u dus meepraten over de toekomst van GroenLinks. Op http://groenlinks.nl/node/93354 vindt u alle informatie.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 12 februari om 20 uur in de Leppehiem, Leppedyk 37 te Akkrum. Laat u het even weten als u komt?

Vervolgens wil ik u graag alvast attent maken op een interessante activiteit van GroenLinks Smallingerland. Zie hiervoor onderstaand bericht van Peter Lesterhuis.
Met vriendelijke groet,
Simone de Vries
Secretaris GrienLinks


Beste GrienLinkser,
Hierbij wil ik je namens GroenLinks Smallingerland uitnodigen voor de thema-avond van 6 maart aanstaande. Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van windenergie en daarom zijn Ursi Frehner van windmolenvereniging Noordenwind en Ralph de Graaf van De Wolff Nederland Windenergie gevraagd om een tweetal lezingen over dit onderwerp te verzorgen. Zie de bijlage voor meer informatie over deze thema-avond.
De bijeenkomst vindt plaats in de Brede School de Drait (Flevo 186-194, 9204 JT te Drachten), begint om 19:30 uur en duurt ongeveer tot 21:30 uur. Deze thema-avond is voor iedereen toegankelijk, neem dus gerust andere belangstellenden mee!
Met vriendelijke groet,
Peter Lesterhuis (secretariaat GroenLinks Smallingerland)

Thema-avond Windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *