Doe mee

Groepsfoto

Help mee om Nederland groener en socialer te maken! Dat kan op allerlei manieren. Of je nu een minuutje hebt, een uur, een dag of een paar maanden, jij kunt ons helpen om aan jouw idealen te werken. Kies de manier die bij je past.

Word lid!

Leden zijn bij GroenLinks heel belangrijk. Zij maken de partij. Vanaf twee euro per maand draag je bij aan ons werk. Als je meer wilt geven is dat natuurlijk zeer welkom. Hier kun je lid worden.

Kom helpen bij je provinciale afdeling

Bij de provinciale afdeling is er van alles te doen, zoals helpen bij acties, organiseren van bijeenkomsten of ondersteunen van de Provinciale Statenfractie bij specifieke onderwerpen. Ook bij het provinciale bestuur kun je je talent inzetten; als bestuurslid of voor specifieke klussen als conflictbeheersing of het organiseren van gezamenlijke activiteiten voor afdelingen. Geïnteresseerd? Neem contact op met de het bestuur via de mail: mjpuite@home.nl.

Help mee met onze online campagne

Vind ons leuk op Facebook, volg ons op Twitter, volg ons Instagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Help mee bij je lokale GroenLinks-afdeling

Bij de lokale afdelingen kan je ook helpen bij acties, organiseren van bijeenkomsten of ondersteunen van de gemeenteraadsfractie bij specifieke onderwerpen. Neem contact op met de lokale afdeling via de link naar jouw afdeling.

Kom helpen bij het Landelijk Bureau

Op het Landelijk Bureau in Utrecht hebben we regelmatig ruimte voor stagiaires en vrijwilligers. Heb je zin om je talent een paar maanden in te zetten en tegelijkertijd achter de schermen te kijken bij de partij? Neem contact op via Stefan Hennis: shennis@groenlinks.nl.

Zet je politieke talent in

Ook je politieke talenten en je ‘denkkracht’ zijn welkom. Zo kun je meepraten in onze landelijke werkgroepen, of meedenken over lokale thema’s bij je lokale afdeling.

Talent

Heb je zelf politieke ambities? Of het nu gaat om politieke of bestuurlijke functies, voor of achter de schermen: wij zijn altijd op zoek naar talent. Lees verder hoe je je politieke talent en ervaring met ons kunt delen op de pagina politieke ambitie.

Academie

De GroenLinks Academie verzorgt opleidingen, trainingen en coaching voor actieve GroenLinksers en GroenLinks-afdelingen. Lees meer hoe je je kan laten scholen met het aanbod van de GroenLinks Academie.

Werkgroepen

GroenLinks kent meer dan 20 landelijke werkgroepen die zich bezighouden met diverse onderwerpen. Lees verder hoe je kan meedenken en meepraten in de GroenLinks werkgroepen.