Doe mee

Groepsfoto

GRIENLINKS IN ACTIE

De Provinciale Statenverkiezingen 2023 zijn geweest, de campagne is voorbij, de campagneactiviteiten zijn klaar.

GrienLinks Fryslân kan altijd je hulp gebruiken. Voor nieuwe activiteiten in onze permanente campagne voor een groen en sociaal Fryslân.

Help mee om Nederland groener en socialer te maken! Dat kan op allerlei manieren. Of je nu een minuutje hebt, een uur, een dag of een paar maanden, jij kunt ons helpen om aan jouw idealen te werken. Kies de manier die bij je past.

Wil je nu meteen iets doen?

Kijk dan op deze pagina van GroenLinks hoe je al meteen actief kunt zijn.

Word lid!

Leden zijn bij GroenLinks heel belangrijk. Zij maken de partij. Vanaf twee euro per maand draag je bij aan ons werk. Als je meer wilt geven is dat natuurlijk zeer welkom. Hier kun je lid worden.

Kom helpen bij je provinciale afdeling

Bij de provinciale afdeling is er van alles te doen, zoals helpen bij acties, organiseren van bijeenkomsten of ondersteunen van de Provinciale Statenfractie bij specifieke onderwerpen. Ook bij het provinciale bestuur kun je je talent inzetten; als bestuurslid of voor specifieke klussen als conflictbeheersing of het organiseren van gezamenlijke activiteiten voor afdelingen. Geïnteresseerd? Neem contact op met de het bestuur via de mail: secretaris [at] grienlinks.nl.

Help mee om GrienLinks in Fryslân bekender te maken!

Je kunt ons leuk vinden op Facebook, ons volgen op Twitter, of op Instagram en je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Help mee bij je lokale GroenLinks-afdeling

Bij de lokale afdelingen kan je ook helpen bij acties, organiseren van bijeenkomsten of ondersteunen van de gemeenteraadsfractie bij specifieke onderwerpen. Neem contact op met de lokale afdeling via de link naar jouw afdeling.

Je denkkracht inzetten?

Ook je politieke talenten en je ‘denkkracht’ zijn welkom. Zo kun je meepraten in onze landelijke werkgroepen. Kijk hier welke werkgroepen er zijn.

Academie

De GroenLinks Academie verzorgt opleidingen, trainingen en coaching voor actieve GroenLinksers en GroenLinks-afdelingen. Lees meer hoe je je kan laten scholen met het aanbod van de GroenLinks Academie.