Herinnering campagnebijeenkomst 16 april te Akkrum

Beste GrienLinksers,
 
Met deze e-mail wil ik jullie nog even wijzen op woensdagavond 16 april. Het bestuur van GrienLinks heeft een zaaltje gereserveerd in Leppehiem in Akkrum om de afgelopen gemeenteraadscampagne te evalueren en om vooruit te kijken naar de campagne voor het Europese Parlement op 22 mei.
 
Waarom evalueren? Het is goed om onze campagne-ervaringen met elkaar te delen. Wat hebben jullie voor activiteiten georganiseerd en wat zijn jullie bevindingen daarover. Wellicht inspireren we elkaar en natuurlijk leren we van elkaars ervaringen. De verkiezingsuitslag was niet voor iedereen even geweldig, dit komt door het landelijke beeld; een nasleep van talloze affaires binnen onze partij. Dan is het goed om je hart te luchten en te horen dat je niet de enge bent die teleurgesteld is.
 
Waarom vooruitkijken? Het politieke leven gaat gewoon door. Binnen een jaar drie keer naar de stembus. Op 22 mei is Bas Eickhout aan de beurt.Wat gaan we doen om hem te ondersteunen in de campagne? Isabelle Diks is de nummer vier op de Europese kandidatenlijst, er zit dus ook een zeer regionaal tintje aan deze campagne. Wat gaan we doen en wat willen we doen? Daar kunnen we woensdagavond met z’n allen over knopen doorhakken.
 
woensdag 16 april
19.30 uur in zorgcentrum Leppehiem te Akkrum
Leppedyk 37, inloop vanaf 19.00 uur.
 
Oant moarn?
 
Andries Bergsma
namens het bestuur van GrienLinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *