Over de achtergrondafbeeldingen van de website

Het gedeelte van de website dat de tekst (met daarboven de header) bevat is ongeveer 1000 pixels breed. De hoogte van dat gedeelte (de content zeg maar) is afhankelijk van de lengte van de artikelen, en afhankelijk van of je op de voorpagina bent of niet.

Als een bezoeker een webbrowser heeft die breder is dan 1000 pixels, kan die bezoeker de achtergrondafbeelding zien, links en rechts van de content. Tevens, als de bezoeker naar beneden scrolt, wordt de achtergrondafbeelding helemaal zichtbaar.

Die afbeeldingen pas ik aan naar het seizoen. Alle afbeeldingen zijn tot dusver bewerkingen van foto’s van Peter Boomsma en Hanna van Wijngaarden. Foto’s die niet druk zijn en veel lucht bevatten werken voor de achtergrondafbeelding van de site het best.

Vanaf 28 april 2013 is de achtergrondafbeelding van de site gekoppeld aan een wisselaar, die vooralsnog alleen kijkt hoe laat het is. Afhankelijk van de tijd, toont hij een andere afbeelding. De afbeeldingen zijn van foto’s die ongeveer op dat tijdstip van de dag zijn gemaakt.

(Niet te verwarren met de wisselaar in de header, aan de bovenkant van de content.)

Een overzicht is zichtbaar op deze pagina:
» www.grienlinks.nl/achtergrond/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *