Uitnodiging GroenLinks debat over zeggenschap – Groningen – za 21 mei – 10.00-13.00 u.

Beste GroenLinksers,
 
GroenLinks organiseert een landelijk debat over Zeggenschap: hoe DOE je dat?  Hierbij wordt nagedacht en gediscussieerd hoe gewerkt kan worden aan nieuwe democratie. Hoe worden burgers beter bij besluitvorming betrokken? Welke dilemma’s doen zich hierbij voor?
 
De uitkomst van de discussies zal worden gebruikt voor het nieuwe verkiezingsprogramma, maar het moet ook leiden tot ideeën en kennis uitwisseling. We kunnen altijd leren van anderen.
 
Het is een goed gebruik dat deze landelijke debatten in de regio’s plaatsvinden. We nodigen u graag uit voor de bijeenkomst van de leden en sympathisanten van GroenLinks in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe op zaterdag 21 mei a.s. van 10.00 uur tot 13.00 uur in het Heerenhuis, Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen.
 
We willen samen met alle leden proberen dit onderwerp verder uit te diepen. Naast een presentatie van Harmen Binnema, opsteller van een gedegen startdocument, zullen we drie actieve GroenLinkers interviewen, waarna we samen in debat kunnen gaan. Achtergrond documenten zijn te vinden op GL Web, maar kunnen ook opgevraagd worden bij Jochem Knol (jochem.knol@live.nl).
 
We hopen jullie te kunnen ontmoeten.
 
Vriendelijke groet,
 
Jochem Knol
Voorzitter GrienLinks Fryslân