Politiek Café

Politiek cafeBeste partijgenoten,

26 mei aanstaande organiseert GroenLinks afdeling Boarnsterhim een Poiltiek Café met als thema ” Think Global, act local”. Dit thema zien wij graag breed. Zowel op sociaal als op groen en duurzaam niveau. Wij vragen ons bijvoorbeeld af of landelijke bezuinigingen van invloed mogen zijn op ontwikkelingswerk. En niet minder belangrijk, wat kun jij doen om te helpen de wereld te verbeteren. Ook zullen wij een spreker uitnodigen die gaat vertellen over ” Transition Towns”.
Transition Towns zijn lokale gemeenschappen die zelf aan de slag gaan om hun manier van wonen, werken en leven minder olie-afhankelijk te maken. Het gaat om een wereldwijde basisbeweging gebaseerd op de kracht van lokale gemeenschappen. Dit concept doet een beroep op de eigen inzichten, creativiteit en ervaringen van gewone mensen. ( Kijk eens op www.transitiontowns.nl )
Vind jij het leuk om meer te weten of mee te praten over dit thema? Wil je zelf iets vertellen, heb je een mening? Kom dan op 26 mei a.s rond 0m 20.00 naar café Kromme Knilles, Heechein 42 te Akkrum. Uiteraard is iedereen welkom, zowel leden als niet leden!

GroenLinks afdeling Boarnsterhim.