Joop van der Heide neemt afscheid van de Staten

Afscheid Joop Statenzaal - laatste keer in het bankjeOp woensdag 25 maart nam Joop van der Heide afscheid als Statenlid. Hij is in oktober 2013 Irona Groeneveld opgevolgd. Joop heeft het woord gevoerd op de onderwerpen Verkeer en Vervoer, Landbouw en Recreatie en Toerisme. Ook heeft hij veel werkbezoeken afgelegd in de provincie. Joop is een echte verbinder. Hij blijft zich inzetten voor GrienLinks als bestuursondersteuner. In die functie ondersteunt hij afdelingen (en de Statenfractie) bij het contact met de leden. Kijk hier voor meer foto’s

Afscheid Joop Statenzaal - bloemen van de fractie

Joop in de rij voor het afscheid in de Statenzaal

Afscheid Joop Statenzaal - na het overhandigen cadeau

Afscheid Joop Statenzaal - overhandigen cadeau