GrienLinks herdenkt Simone de Vries

Simone de Vries Wij ontvingen het droevige bericht dat Simone de Vries is overleden op 7 maart 2016. Simone was vanaf 2013 secretaris van het provinciaal bestuur van GrienLinks. Zij vervulde die functie op haar eigen wijze: enthousiast en betrokken. Simone werd gedreven door de overtuiging dat GroenLinks/GrienLinks dingen kan veranderen en groene en sociale politiek noodzaak is. Ze was enthousiast over de Friese taal en het Friese landschap; vol overgave en overtuiging kon ze hierover vertellen.

GrienLinks/GroenLinks lag haar na aan het hart en ze zette zich onvermoeibaar in om in contact te zijn met de leden, de raadsfracties en de statenfractie. Ze was enthousiast over de manier waarop mensen zich in Fryslân organiseren en nieuwe initiatieven nemen, zoals in energiecoöperaties. Als het even kon ging ze mee met werkbezoeken van de Statenfractie en op de Algemene Ledenvergadering ontbrak ze nooit. Ze wilde het dan niet over zichzelf of over haar ziekte hebben, maar was altijd belangstellend naar anderen en naar de ervaringen en plannen van afdelingen. Simone heeft veel betekend voor GrienLinks Fryslân. Bestuur en fractie herinneren zich haar als een fijn, oprecht, warm en betrokken mens.

Eén antwoord op “GrienLinks herdenkt Simone de Vries”

  1. . . . Het overlijden van Simone de Vries heeft me geraakt. Simone herinner ik me als een bijzonder positief denkend en handelend mens, die het leven omarmde. Simone’s overlijden laat een leemte achter. Van harte condoleer ik Simone’s naasten, en wens hen sterkte bij het verwerken van dit verlies. . . . Like A Bridge Over Troubled Water >>> https://www.youtube.com/watch?v=jjNgn4r6SOA

Reacties zijn gesloten.