Uitnodiging 14 september 2008 voorbereiding partijraad

Geachte partijleden,

Het belangrijkste punt in de komende partijraadsvergadering van 27 september 2008 is de affaire Duyvendak en in haar verlengde buitenparlementaire activiteiten: openlijk distantiëren of gewoon niet zo moeilijk doen?

De zondagmiddag voor de Partijraad wisselen we altijd graag informeel van gedachten over de belangrijkste punten die op de komende vergaderagenda staan. Juist omdat activisme zo onomstotelijk bij Groen Links hoort willen we graag jullie mening horen. Wij zullen als afgevaardigden voor Fryslân jullie standpunten meenemen naar Utrecht.

Waar? Eetcafé De Buurman
Achter de kerk 18-20
Heerenveen
(routebeschrijving op www.debuurman.com)

Wanneer? Zondag 14 september 2008 12 – 14 uur

Met vriendelijk groet namens Partijraad GroenLinks afd. Fryslân,

Rombout Meines

André Rijnbeek

John de Jong
jongesteenuil@hotmail.com

PS: Eventuele lunch & consumpties op eigen rekening.