Over politiek en ongehoorzaamheid: GroenLinks-debat over activisme

20 september 2008, Utrecht, La Place vergadercentrum, Rijnkade 5

utr.jpgOp zaterdagmiddag 20 september is er een debat voor actieve GroenLinksers over ‘politiek en ongehoorzaamheid’. Centraal staat de vraag welke rol activisme en burgerlijke ongehoorzaamheid vandaag de dag kunnen (en mogen) spelen in de activiteiten van politieke partijen, politici en burgers. Femke Halsema, Henk Nijhof en andere actieve GroenLinksers geven hun visie op burgerlijke ongehoorzaamheid in relatie tot politieke en maatschappelijke activiteiten.

De laatste tijd is de indruk ontstaan dat er ‘niks meer zou mogen’ sinds het aftreden van Wijnand Duyvendak. De realiteit is natuurlijk anders. Alvast een voorproefje op de vragen die aan de orde komen? Lees dan de weblogpost over burgerlijke ongehoorzaamheid op de website van Femke.

Aanvang debat: 15.30 uur.

Als je wilt komen: aanmelden kan op de website van GroenLinks. Ongeveer een week van tevoren sturen we je het definitieve programma. Routebeschrijving naar het La Place vergadercentrum in Utrecht

Datum: 20 September

Locatie: Utrecht, La Place vergadercentrum, Rijnkade 5