Uitnodiging voorbereidingsbijeenkomst Partijraad

Uitnodiging voorbereidingsbijeenkomst Partijraad ter evaluatie verkiezingen 2012
4 oktober, van 20 tot 22 uur Café Wouters Leeuwarden

Beste GrienLinkser,

Op 6 oktober heeft de Partijraad een bijeenkomst met als thema ‘de verkiezingen 2012’. We hadden ons voorbereid op een uitslag die minder goed zou zijn dan bij de vorige verkiezingen, maar dat we op 4 zetels uitkomen, is wel een heel erge tegenvaller! Een evaluatiecommissie onder leiding van Andree van Es gaat onderzoeken wat er mis is gegaan in het traject naar de verkiezingen toe. Op 6 oktober buigt ook de Partijraad zich hierover. Andree van Es en het partijbestuur zijn aanwezig bij deze bijeenkomst en zullen reageren op de voorstellen die vanuit de Partijraad naar voren worden gebracht.

De Partijraad bestaat uit 80 GroenLinksers die nadenken en praten over thema’s aan de hand van artikelen en (wetenschappelijke) publicaties en richtinggevend zijn als het gaat om de standpunten van GroenLinks. De raad komt zo’n 4 keer per jaar bij elkaar. Wij vormen de Friese afvaardiging in de Partijraad en zullen de standpunten van onze afdeling zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Dat kan natuurlijk alleen met jullie inbreng.

We organiseren daarom een voorbereidingsbijeenkomst op 4 oktober 2012 van 20.00 – 22.00 uur in café Wouters te Leeuwarden (recht tegenover het station).

Ter voorbereiding op dit onderwerp is het zinvol om in je directe omgeving te peilen waarom mensen deze keer niet op GroenLinks hebben gestemd (of juist wel). Om een beetje lijn in het gesprek te krijgen praten we aan de hand van 4 onderwerpen:

• kandidatenselectie

• verkiezingsprogramma

• de campagne

• overige zaken

Mocht je niet in de gelegenheid te zijn om aanwezig te zijn op 4 oktober en wil je wel graag je mening geven? Mail ons!

Met vriendelijke groet,

Kees Iepema ( K.P.Iepema@hetnet.nl)

Gerrie Rozema ( Gerrierozemagroenlinks@upcmail.nl)

Eén antwoord op “Uitnodiging voorbereidingsbijeenkomst Partijraad”

 1. nou, is er nu weer veel meer aan de hand.
  Ik wens jullie sterkte morgen
  Persoonlijk denk ik dat het bestuur morgen ook moet opstappen.
  Misschien is er een oude wijze man nodig van buitenaf (62 jaar, huisarts, ex-tropenarts)
  Ter kennigeving stuur ik jullie de mail die ik in mijn ontzetting naar Mw. Weening heb gezonden en de korte evaluatie die ik heb ingevuld voor de Cie. Van Es
  groet
  Sipke

Reacties zijn gesloten.