Kom flyeren met Bram van Ojik en Retze van der Honing op 14 februari in Leeuwarden

Bram van Ojik gaat bij alle provincies op bezoek in het kader van de campagne. Op zaterdag 14 februari komt hij in Leeuwarden. Hij arriveert om 10.40 uur op het station en van daar uit gaan we de stad in om te flyeren tot 11.30 uur. Het zou te gek zijn als de binnenstad groen kleurt van de GL-hesjes. Dus: heb je een uurtje over, kom dan ook! Hesjes en flyers zijn aanwezig, je hoeft alleen jezelf mee te nemen.

Aansluitend gaat Bram van Ojik met de top 5 van onze lijst en de GL-raadsleden van Harlingen en Franekeradeel naar Wijnaldum om de gevolgen van de bodemdaling daar – door gas- en zoutwinning – te bekijken. Daarna gaan ze bij Frisia Zout op bezoek om meer te weten te komen over zoutwinning onder NW Friesland én onder het Wad.

Zie ook onze facebookpagina