Doe mee

Wil je meedoen met GroenLinks? Dat kan.

Sluit je nu aan bij onze beweging.
Hier kun je de afdeling van GroenLinks vinden in jouw gemeente. Ook provinciaal kun je actief worden.

Verandering komt van ons. Van al de kleinere en grotere dingen die we doen. Samen kunnen we de verandering zijn die we willen zien. Ons land is wat wij er van maken. Ook in Fryslân groeit de verandering!

Bij de verkiezingen op 22 november 2017 in drie gemeenten in Fryslân kreeg GroenLinks meer stemmen en meer zetels. In Leeuwarden heeft PALGroenLinks nu 5 zetels (was 4), in SúdWestFryslân 3 (was 1) en in de Waadhoeke haalde de nieuwe partij SAM (samenvoeging van GL, PvdA, D66 en werkgroep ’t Bildt) 6 zetels.

Op 21 maart 2018 zijn er in de andere gemeenten gemeenteraadsverkiezingen. Een mooi moment om in actie te komen! Hier kun je de afdeling van GroenLinks vinden in jouw gemeente. Ook provinciaal kun je actief worden.

Een kleine impressie van Friese GroenLinksers in actie

ACTIEVOEREN


VELDWERK-WERKBEZOEKEN

WAT DOET DE STATEN-FRACTIE

VRIJWILLIGERSWERK

BIJEENKOMSTEN