SAVE THE DATE: provinciale ledenvergadering op 30 oktober 2021 met Laura Bromet

Zet het in de agenda! We zijn verheugd om jullie uit te kunnen nodigen voor – zoals het nu lijkt – een fysieke Provinciale Ledenvergadering op zaterdag 30 oktober 2021.

De vergadering zal vanaf 10.00 uur plaatsvinden in het Tromptheater in Leeuwarden, met inloop vanaf 9.30 uur. We zullen het programma rond 12.30 uur afronden, waarna er nog een lunch wordt aangeboden. Een mooie kans om weer eens te netwerken met GroenLinksers uit de provincie en contacten te leggen voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar! Er volgt nog een officiële uitnodiging voor de Provinciale Ledenvergadering, met daarin de agenda en de mogelijkheid om je aan te melden!

Gastspreker: Tweede Kamerlid Laura Bromet
Laura heeft zich de afgelopen drie jaar ingezet voor GroenLinks als Tweede Kamerlid. In haar portefeuille heeft zij onder andere landbouw, natuur, defensie en buitenlandse zaken.