Even voorstellen: Suzanne Gerritzen, nr 7 op de kandidatenlijst voor PS2023

Onze nummer 7 op de kieslijst is Suzanne Gerritzen. ‘Het kan allemaal beter. Samen maken we het verschil. Als docent heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om te luisteren naar de nieuwe generatie en vooruit te kijken. Niet alleen naar de komende vier jaar, maar naar de komende twintig tot dertig jaar. Eén van de dingen waar ik me hard voor wil maken is dat iedereen tegen die tijd op een duurzame en betaalbare wijze kan reizen naar alle plaatsen in Friesland.

Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat mensen worden gezien en gehoord. Ik vind het belangrijk dat we met elkaar in gesprek zijn en blijven. Dat ontbreekt in deze tijd weleens. Mijn ervaring is dat dit het beste werkt wanneer we in beweging zijn, fysiek en mentaal. Fiets- en wandelpaden, tussen dorpen en in de natuur zijn daarbij ontzettend waardevol.

In de Provinciale Staten moeten we niet alleen maar vergaderen. We moeten ook in actie komen. Laat je horen en laat je zien. Een stem op mij is op 15 maart een stem met een hart voor natuur en verbinding.