Retze van der Honing vervangt Theo van de Bles

irona-retze.jpg

Irona Groeneveld feliciteert Retze van der Honing na zijn installatie

Retze van der Honing werd op 5 november in de Staten geïnstalleerd als Statenlid. Hij gaat Theo van de Bles tijdelijk vervangen. Theo van de Bles is wegens persoonlijke omstandigheden enige tijd niet in staat het statenwerk uit te voeren. De kieswet geeft de gelegenheid om voor 16 weken een Statenlid tijdelijk aan te stellen. Retze is nummer 3 op de kieslijst van GrienLinks. Hij is raadslid geweest in de gemeenteraad van Heerenveen en wil met veel plezier de fractie van GrienLinks in de Staten versterken. Hij gaat in de Staten het woord voeren op onderwerpen uit de commissie Boarger en Mienskip, zoals de cultuurnota en het beleidskader jeugdzorg. Irona Groeneveld (fractievoorzitter) switcht naar de onderwerpen uit de commissie Lân, Loft en Wetter.
Meer foto’s: