Sinterklaas in Provinciale Staten: 45 miljoen kado

Gisteren deed zich een merkwaardig fenomeen voor: Sinterklaas bezocht Provinciale Staten. Nee, we hebben de goedheiligman zelf niet gezien. Wel waarde zijn geest door de coalitie: die deelde 45 miljoen Euro uit.
Meer lezen?(Irona’s weblog)

Eén antwoord op “Sinterklaas in Provinciale Staten: 45 miljoen kado”

 1. Beste mensen

  Nederland moet groener daar ben ik voor in. Maar we moeten verder kijken dan groen, groene stroom etc. . Behalve biodiversiteit gaat het vooral ook om de sociale kant. Vooral dicht bij huis waar veel mensen wonen die aangewezen zijn op het groen in hun straat of hun buurt. Vanuit mijn voormalige sociale academie/sociaalcultureelwerkfilosofie . Heb ik de website

  http://www.biodiversiteitsjaar.nl een sociale tint gegeven zie http://www.groenopbouwwerk.nl

  dus niet alleen maar groen, maar ook sociaal. Dat zijn jullie al. Misschien is de website een klein duwtje in jullie rug voor meer sociaal groen!

  Verder heb ik 23 febr. 2010. Een lezing/discussie avond voor de Prov. Drente georganseerd door Netty Weijenberg Van Groen Links. Onderwerp Bijen en biodiversiteit (bij is ambassadeur voor het biodiversiteitsjaar 2010).
  De presentatie is op 24/25 feb. Te Vinden onder de eerste link onder de B is nu nog niet actief.

  Als jullie vragen hebben mail of bel

  Met vriendelijke groet

  Arie Koster

  0318-520807 / 06 12587224

Reacties zijn gesloten.