Themamiddag over toekomst landbouw


Zaterdagmiddag 24 november van 13.30 tot 15.30 organiseert GroenLinks Brabant in het Natuurmuseum (Spoorlaan 434, 5038 CH in Tilburg) een openbare themabijeenkomst over de toekomst van de landbouw in Brabant.
Gedeputeerde De Boer (VVD), de directeur van de Brabantse Milieufederatie en de Zuidelijke- Land en Tuinbouworganisatie verzorgen korte inleidingen over de transitie van stad en platteland.
Vervolgens is er een discussie met de zaal op basis van stellingen over volksgezondheid, dierenwelzijn en natuur. De stellingen zijn alvast te lezen via groenlinks brabant stellingen

De themamiddag is uitdrukkelijk een openbare bijeenkomst waarvoor ook belangengroeperingen en politici van andere partijen van harte voor zijn uitgenodigd. Ik kan me voorstellen dat het ook voor GroenLinksers in andere provincies interessant is, aangezien Brabant voorop loopt in de transitie van de landbouw. Zo wordt het rapport van de Commissie Van Doorn over de intensieve veehouderij nu ook in het regeerakkoord genoemd als ‘leidend’.

Aanmelden voor de themamiddag kan door een mailtje te sturen naar GroenLinks@Brabant.nl

Hoop veel van jullie zaterdag te mogen verwelkomen in het mooie Brabant!

Hartelijke groet,

Paul Smeulders
06-53822671