Waar was GrienLinks deze week?

22 tot 29 maart 2013

Op vrijdag 22 maart gingen Sanne, Gerrit, Kees en Irona op bezoek bij de GroenLinks raadsfractie van Harlingen. We spraken met het college, o.a. met Roel Sluiter en Maria Le Roi, over de plannen rond de traverse, de haven, het referendum rond de herindeling en nog veel meer.

ovl PAL/GLRetze en Sanne waren woensdag 27 maart op bezoek bij Partoer en spraken over de ontwikkelingen op het terrein van sociaal beleid.

De raadsfractie van PAL/GroenLinks kwam op 27 maart met wethouder Isabelle Diks langs op te overleggen onder het genot van een broodje. We hebben het onder andere gehad over windmolens, weidevogels, de eetbare stad en de IJshal Leeuwarden. Altijd goed om bij te praten met elkaar!

Verder woonden Retze en Irona op 27 maart informatiebijeenkomsten bij over Noordervisie, Culturele Hoofdstad, subsidieverstrekking en Europese Economische programma’s die interessant zijn voor het Noorden.