Willem Verf kandidaat voor Eerste Kamer

www.willemverfsenator.nl
willemverf Nadat de voorzitter van de Statenfractie van GrienLinks, Retze van der Honing, het initiatief nam om Willem Verf te steunen in zijn kandidaatstelling voor de Eerste Kamer, stelt een groeiende groep GroenLinksers zich achter de senaatskandidatuur van oud-statenlid Willem Verf. De mededeling over Willems kandidatuur werd met applaus ontvangen op de ledenvergadering van 11 januari 2014. Er is inmiddels een ‘senatorcomité’ gevormd dat actief steun zal verlenen in de verkiezingstrijd. Ook is er een lijst van mensen die publiekelijk willen laten merken dat ze het een goed idee vinden dat Willem senator wordt.

De verkiezingen voor de Eerste Kamer zijn in mei 2015, maar de interne kandidaatstelling binnen de landelijke partij vindt dit jaar plaats. “Het is erg belangrijk dat er goede mensen uit de regio kandidaat zijn voor zulke functies. Niet alleen voor de regio, maar ook voor GroenLinks als partij. Het zorgt voor een bredere visie,” zo stelde Retze.
Alles over Willems kandidatuur is te lezen op de fraaie speciale website. Via de website www.willemverfsenator.nl kun je ook blijk geven van je steun. Stel het niet uit, surf, lees en klik, meteen na het lezen van dit stukje!

Eén antwoord op “Willem Verf kandidaat voor Eerste Kamer”

  1. Gezien de ervaringen, samenwerking met Willem, lijkt hij mij een goede kandidaat.

Reacties zijn gesloten.