Campagnenieuws PS 2015

Retze vd Honing, Corrie Dam, Ralph de Graaf, Petra Vlutters, Jan Atze Nicolai - de top 5 van de GrienLinks kandidatenlijst

We gaan los! Hiernaast de eerste 5 kandidaten op onze kieslijst voor de Provinciale Statenverkiezingen bij een werkbezoek aan de Harlinger haven: vlnr Retze van der Honing, Corrie Dam, Ralph de Graaf, Petra Vlutters, Jan Atze Nicolai.

Op vrijdag 27 februari beginnen we met een feest als start van onze campagne. In de twee weken daarna volgen de debatten en een aantal acties. In dit Overzicht debatten verkiezingen PS 2015 kun je de (tot nu toe bekende) debatten vinden. Het is altijd leuk om aanwezig te zijn bij zo’n debat. Zoek vooral de aanwezige GroenLinksers op tijdens dat debat, gezellig!

Ook worden er in de twee weken voor de verkiezingen op 18 maart 2015 een aantal acties gevoerd. Als je een idee hebt voor een actie/bericht in de krant, kun je ons dat natuurlijk nog laten weten. Als het je leuk lijkt om mee te doen aan zo’n actie, kun je contact opnemen met onze campagneleider Irona Groeneveld: 0636468459.

In deze flyer kun je de top 5 van onze kandidatenlijst bekijken, een aantal van onze successen lezen én onze beloften aan de kiezer GrienLinks_A5

En u kunt ook nog op onze facebookpagina kijken, ‘liken’ mag ook!