Met Friese GroenLinksers naar de meet up 8 februari in Groningen met Jesse Klaver

Jesse Klaver komt naar Groningen voor een meet up op 8 februari in de Oosterpoort. Vanuit Fryslân gaat een grote groep GroenLinksers naar Groningen. We nemen de trein van 18:20 uit Leeuwarden en verzamelen vanaf 18:00 in de Stationshal. Kom je ook? En wie neem je mee? De toegang is gratis. Let op! Je kunt je aanmelden via de website van GroenLinks Groningen. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. Wees welkom!

Woensdag 15 maart zijn de belangrijkste verkiezingen voor Nederland sinds tijden.
Al decennia zijn dezelfde partijen aan de macht. Stem voor verandering. Voor een Nederland waar de hoop het wint van de angst. Waar eerlijk delen het wint van egoïsme. Waar vernieuwing het wint van de status quo. Nederland veranderen doe je niet alleen.

Kom daarom in actie en kom ook naar de meetups! Kun je niet op 8 februari? Hier zijn de andere data en plaatsen van de meetups.