Secretaris gezocht!

Wie wil het provinciale partijbestuur versterken in deze belangrijke tijd voor de provinciale verkiezingen in maart 2019?

We hebben een secretaris gevonden!

Omdat de huidige secretaris wegens omstandigheden is gestopt, zijn we per direct op zoek naar een nieuwe secretaris. Het gaat om een leuke, veelzijdige vrijwilligersfunctie voor – tot de provinciale verkiezingen – minimaal 12 uur per maand. Na deze verkiezingen vermindert dat naar minimaal 6 uur per maand.

Heb je belangstelling of ken je iemand die mogelijk belangstelling heeft? Laat het ons weten!

Wat doet het partijbestuur?
Het partijbestuur GrienLinks/GroenLinks Fryslân organiseert de verkiezing en de bijbehorende campagne, zet zich in om vrijwilligers te werven en binden, bevordert de samenwerking tussen de afdelingen in Fryslân en zet zich in om de zichtbaarheid van GroenLinks in Fryslân te versterken.

Wat doet de secretaris?
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• contact onderhouden met de landelijke ledenadministratie en afdelingen in Fryslân
• ledenvergaderingen en eventueel andere activiteiten van het bestuur organiseren
• uitnodigingen voor activiteiten sturen
• post en correspondentie verzorgen
• beheer administratief archief
• opstellen agenda, uitnodigingen sturen en notuleren bestuursvergaderingen

Wat voor iemand zoeken we?
We zoeken iemand die betrokken is en communicatief vaardig, en die het gedachtegoed van GroenLinks ondersteunt en wil uitdragen. Je maakt deel uit van het bestuur, samen met de voorzitter en de penningmeester. Omdat je de gegevens van leden digitaal beheert en mailings aan leden verstuurt via een nieuw systeem, is het ook belangrijk dat je goed digitaal kunt werken.

Wil je meer weten en/of heb je interesse?
Neem vrijblijvend contact op met Gerda Koopman, voorzitter van het partijbestuur, via telefoonnummer 06-13699881 of via e-mail: koopman.gerda@gmail.com. Zij kan je meer over deze functie vertellen.