It kin wol! Campagne Provinciale verkiezingen 2023

Van links naar rechts de top 10 op de foto: Jille Booi, Rik Berends, Ajla Zildzovic, Suzanne Gerritzen, Tjeerd Cuperus, Charda Kuipers, Paul van Gessel, Elsa van der Hoek, Jochem Knol. (niet op de foto: Joop van der Heide).

Nog een paar dagen dan is het 2023, het verkiezingsjaar voor de Provinciale Staten. Achter de schermen is het campagneteam al aan de slag om er een geweldige campagne van te maken. Doe je mee? Je kunt je opgeven via Suzanne Gerritzen (vrijwilligerscoördinator): suzanne.gerritzen@gmail.com of kijk op de website van je afdeling.

Op 29 oktober zijn het programma en de kandidatenlijst vastgesteld. Er is een gevarieerde en enthousiaste top 10 samengesteld, die zich de komende maanden via verschillende social media aan jullie zullen voorstellen!

De campagne zal zich focussen op 3 verschillende thema’s, namelijk:
– Natuur en stikstof
– Klimaat
– Bestaanszekerheid.
In overleg met de verschillende afdelingen zullen we deze thema’s vertalen naar praktische punten per gemeente. We willen ons richten op wat wel kan!

In de maanden januari, februari en begin maart zullen er verschillende activiteiten zijn om ons, onze doelen en ons programma onder de aandacht te brengen. Hierbij hebben we jullie hulp nodig! Like en deel onze berichten op de social media en laat je stem horen.

De activiteiten kunnen per afdeling verschillend zijn. Zo kun je denken aan een politieke avond, een debat, huis aan huizen of flyeren. Wil je hier aan mee doen of heb je goede ideeën voor activiteiten in jouw afdeling, neem dan even contact op met je afdelingsbestuur. We zijn altijd op zoek naar leuke, ludieke of out of the box ideeën!

We willen de komende vier jaar een groener en socialer geluid in de Staten laten horen. En ook al doen er veel nieuwe partijen mee, it kin wol!

Houd de site en socials in de gaten voor meer informatie.

Het campagneteam:
Jildou Visser en Lisa Edema (campagneleiders)
Suzanne Gerritzen (vrijwilligers en gemeenteafdelingen contact)
Sofia van der Spoel en Ajla Zildzovic (sociale media)
Auke van der Heide (penningmeester)