Door een groene bril – aflevering 1 Podcast Berends & Van der Hoek

Rik Berends (commissielid GrienLinks) en Elsa van der Hoek (Statenlid GrienLinks) nemen je mee in de hedendaagse Friese politiek. Ze bekijken de wereld door een groene bril, maar laten iedereen aan het woord. Je kunt de podcast HIER beluisteren.

In deze eerste (!) aflevering stellen de twee GrienLinksers zich voor, waarom ze bij GrienLinks actief zijn geworden. Ook vertellen ze wat hun podcast voor podcast is, wat ze de laatste tijd opgevallen is, doen een interview met Max Aardema (Statenlid PVV) over de Eerste Kamerverkiezingen en laten de eerste aflevering horen van de rubriek ‘Met Jochem Knol in de lift’ (waarin Jochem tot de 8e verdieping van het provinciehuis de tijd heeft zich ergens over op te winden).

De podcast wordt onregelmatig, maar ongeveer twee keer per maand gemaakt. De podcast is te beluisteren op deze website, via twitter, instagram en facebook.