Afscheid Rik Berends als commissielid in de Staten voor GrienLinks

Tijdens een fractievergadering namen we afscheid van Rik, ons commissielid. Sinds de verkiezingen in maart 2023 is hij lid van de fractie. Hij gaat nu weg, omdat hij ook raadslid is geworden in de gemeente Ooststellingwerf. We waren heel blij met zijn bijdrage aan de fractie en niet te vergeten de beroemde podcast Berends & Van der Hoek die hij samen met Elsa heeft gemaakt.

Dank je wel, Rik!
Het was een bijzondere start na de verkiezingen in maart. De BBB kwam de Staten in met 14 zetels. Het duurde daardoor wat lang voor de vergaderingen op gang kwamen van de Staten. Voor een commissielid een vreemd begin. Toch was Rik er elke woensdag en hij was een echte aanwinst voor de fractie. Hij droeg zijn steentje bij aan de meningsvorming (wat nu?), deed het Steatekomitee Frysk met verve, werd zelfs vicevoorzitter daarvan. En toen de commissievergaderingen wél op gang kwamen, liet hij ook van zich horen. Op het onderwerp sport, IPO en regenboogbeleid.

Podcast met Elsa
Elsa bedankte Rik ook speciaal voor de samenwerking bij het maken van 15 afleveringen van de podcast Berends & Van der Hoek. Het was duidelijk dat zij samen veel plezier hebben beleefd aan het maken ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *