Nieuwsbrief GrienLinks Statenfractie Fryslân: Nieuwsbrief over campagne en politiek

Beste nieuwsbrieflezer,

Nieuwsbrief over campagne en politiek

De verkiezingen komen er aan. Meer dan ooit, kunnen we wel zeggen. We zijn benieuwd hoe u er in staat!
 
Lees in deze brief over wat er allemaal in Friesland nog gaat gebeuren aan campagne-activiteiten EN een aantal politieke berichten.
 
Meedoen? Het is tijd voor verandering!
Wil je bij de laatste meetup op 9 maart zijn?
 
Meedoen in Friesland?

Campagneplannen Friesland: meedoen?

Op 15 maart zijn de verkiezingen. Ook in Friesland wordt er nu volop campagne gevoerd. Op 25 februari kwam Bram van Ojik in Leeuwarden helpen met huis-aan-huis aanbellen, op 4 maart komt Rik Grashoff.
 
Kijk hieronder wat er in de rest van de provincie gebeurt op 4 maart, 11 maart en 14 maart. Misschien wil je wel meedoen!

Aanbellen met Bram van Ojik succes

En dat het leuk is om campagne te voeren, kun je zien op deze foto’s van de huis-aan-huis actie op 25 februari (klik op de foto of hier)

Staten willen niet praten over COC, FSU en Tumba 

“Het is een politieke keuze van de Staten”, zei Retze van der Honing tijdens de Statenvergadering op 15 februari 2017, “om organisaties als het COC, FSU en Tumba niet meer te subsidiëren en de ogen dicht te doen voor het feit dat ook de gemeenten dat niet willen doen. Maar wij vinden het van belang om het werk van deze organisaties wel te steunen.”
Hij zei dit naar aanleiding van een rapport van de Rekenkamer over het effect van het stopzetten van de subsidies voor de maatschappelijke organisaties. Het hielp niet. De meerderheid van de partijen in de Staten wil er niet meer over praten. Het stopzetten van de subsidies heeft grote gevolgen voor de drie organisaties.
Lees hier meer.

UITNODIGING
Politiek Ontbijt voor vrouwen op 8 maart 

Ter ere van Internationale Vrouwendag wordt er elk jaar een Politiek Ontbijt voor vrouwen die actief zijn in de politiek (of dat willen worden) georganiseerd. Dit jaar op 8  maart zelf. Kom gewoon eens kijken of het wat voor je is! Alle vrouwen zijn welkom!
Lees hier de uitnodiging en wat het programma is.

Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door de Statenfractie van GrienLinks Fryslân en geschreven door Sanne van Wees (fractiemedewerkster)
GrienLinks Statenfractie 058 2925805 www.grienlinks.nl